top of page

Het team van 'the Shift'

'The Shift' is ontstaan uit een hechte samenwerking tussen Ilse Anthonijsz, Ruud Haex en Coen Ackers. Elk hebben zij hun eigen werkveld en samen vormen zij het team van Shift. Zij schakelen waar nodig hun netwerk in als er behoefte is aan aanvullende expertises.

Ilse Anthonijsz

Gedreven bedrijfskundige met verandermanagement en organisatiecultuur als specialisatie. Organisatiefilosoof die dialogen begeleidt over persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Voormalig bankdirecteur, HR-manager voor de retail-organisatie van een grote bank en directeur van een exameninstituut. Met de menselijke maat voorop, ervaren in het leiden van individuen en teams door ingrijpende transformaties. Als interim-manager op het gebied van vakbekwaamheid en certificering verantwoordelijk voor doordachte en onderbouwde programma’s waardoor mensen kunnen groeien in hun vak. Daarnaast een bevlogen yogadocent. Kernovertuiging: je staat voor wat je doet en je doet waar je voor staat.

Ilse DSC0952-199x300.jpg

Coen Ackers

Sociaalpsycholoog, bestuurskundige en jurist met honger naar kennis van de diepere drijfveren van mensen in hun werk. Heeft al die drijfveren aan den lijve in een veelheid van functies een grote diversiteit van organisaties ervaren: waaronder een denktank, een ingenieursbureau, een consultantskantoor, en de Verenigde Naties.

 

Coen combineert nu promotieonderzoek met het bouwen van handige meetmethoden om aan het licht te brengen wat mensen helpt en hindert in het bereiken van hun doelen, en hoe soms ongunstige omstandigheden onbedoeld aanzetten tot ongewenst gedrag.

Screenshot 2019-05-09 at 16.30_edited.pn

Ruud Haex

Resultaatgericht bouwer en betrokken coach met gevoel voor bedrijfsstrategische én menselijke verhoudingen. Effectief adviseur bij besluitvormingsprocessen en implementatie van nieuwe structuren. Ruime ervaring in advisering en coaching van leiders en directieteams. Gewaardeerd sparringpartner met focus op luisterend oor in strikte vertrouwelijkheid. Onafhankelijk denker en doener met scherp oog voor de motivatie van mensen. Helemaal thuis in de wereld van sales. In staat om complexe thema’s tot een hanteerbare kern terug te brengen. Versnelt professionele ontwikkeling en creëert ruimte voor nieuwe stappen in denken en doen. Effectieve netwerker, en doelgroep- en marktgericht aanjager van ondernemerschap in alle sectoren.

Screenshot 2019-05-09 at 16.17.44.png
bottom of page